Dacă nu poți vorbi cu copiii tăi despre Dumnezeu, atunci vorbește cu Dumnezeu despre copiii tăi! (părintele Arsenie Boca)

vineri, 23 septembrie 2011

Festivalul Naţional-Concurs de Satiră şi Umor “Povestea vorbei” 2011

Consiliul Judeţean Vâlcea şi Clubul Umoriştilor Vâlcea anunţă Festivalul Naţional-Concurs de Satiră şi Umor “Povestea vorbei”, Ediţia a VI-a, ce se desfăşoară la Rm. Vâlcea în 4-5 noiembrie 2011, sub genericul “De la lume adunate / Şi-napoi la lume… date” (Anton Pann).
Cu acează ocazie, se organizează un concurs de epigramă şi unul de proză satirică.

A. Epigramă

Creatorii de epigramă vor expedia în 3 (trei) exemplare -sistem motto- un număr de 6 (şase) epigrame, câte 3 (trei) pentru fiecare din cele două teme de mai jos, lucrări nepublicate, nepremiate şi nici participante la un alt concurs.
1. Reforma sanitară
2. Cu ce dascăl lăcuieşte / Aşa carte-alcătuieşte. (Anton Pann)

B. Proză satirică – temă liberă
Concurenţii vor expedia câte-o lucrare (max. 3 pagini) -sistem motto- în trei exemplare, lucrări nepublicate, nepremiate şi nici participante la un alt concurs.
Lucrările vor fi expediate până la data de 5 octombrie 2011, data poştei, pe adresa:
Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea
Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 26, Cod 240192.

Se va consemna pe plic: pentru concursul “POVESTEA VORBEI”, secţiunea epigramă sau proză satirică.
Concurenţii premiaţi vor fi anunţaţi în timp util, pentru a participa la manifestările prilejuite de festival, ce se vor desfăşura în perioada 4-5 noiembrie 2011. Invitaţiile nu sunt transmisibile. Contravaloarea premiilor se acordă numai premianţilor prezenţi la manifestare şi nu se expediază prin poştă.
Cheltuielile de cazare şi masă vor fi suportate de organizatori, transportul se suportă de către fiecare participant.
Pentru mai multe informaţii, puteţi lua legătura telefonic cu coordonatorii festivalului: Bogdan Florian Popian – 0755521455, Nichi Ursei – 0746088492.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu